bug

Ai gasit un bug folosing tool-ul nostru. Spune-ne despre el si vom incerca sa remediem problema

bug

Postby krynutza » Sat Oct 04, 2008 7:20 am

Buna ziua,

In acest moment pe contul meu de administrator http://ttt.freetools.ro/krynutza se pot face aplicari de creare cont dar eu nu pot intra pe el. Imi da error line...space over quota..

Ma puteti ajuta?

PS: am trimis si un e-mail

Multumesc
krynutza
 

Re: bug

Postby FreeTools » Thu Oct 30, 2008 7:15 pm

Cel mai bine ar fi daca ai reusi sa postezi intreaga eroare aici. Din ce imi spui nu imi pot da exact seama de problemele pe care le ai la logare.
FreeTools
Site Admin
 
Posts: 120
Joined: Fri Jun 06, 2008 1:21 pm

Re: bug

Postby mick__assassins » Sat Nov 21, 2009 2:59 pm

nu reusesc sa operez in account. in 2-3 secunde dupa ce am intrat, imi apare fereastra initiala si sunt invitat sa fac login. am cerut un alt password, acelasi resultat. am anulat accountul, am refacut inregistrarea.... acelasi rezultat. cum sa procedez?
mick__assassins
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 21, 2009 12:32 pm

Re: bug

Postby FreeTools » Sun Nov 22, 2009 7:50 am

mick__assassins wrote:nu reusesc sa operez in account. in 2-3 secunde dupa ce am intrat, imi apare fereastra initiala si sunt invitat sa fac login. am cerut un alt password, acelasi resultat. am anulat accountul, am refacut inregistrarea.... acelasi rezultat. cum sa procedez?


Dupa cate imi spui tu e posibil ca problema sa fie cauzata de browserul tau si de faptul ca browserul blocheaza cookies-urile. Imi poti spune te rog ce browser folosesti si ce versiune?
FreeTools
Site Admin
 
Posts: 120
Joined: Fri Jun 06, 2008 1:21 pm


Return to Raporteaza un bug

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron